Nigab ny partner till Stockholm Live

Vin- och spritdistributören Nigab är från och med årsskiftet ny partner till Stockholm Lives Arenor där partnerskapet kommer att fokusera på varumärket Jägermeister. Nigab är sedan ett år tillbaka exklusiv distributör av den klassiska tyska örtlikören på den svenska marknaden, och sedan övertagandet av distributionen har Nigab valt att delvis förnya varumärkets marknadsstrategi där partnerskapet med Stockholm Live är en del i denna förändring.

 – Stockholm Lives arenor inkluderar en bredare målgrupp än den som tidigare varit fokus för produkten, kommenterar Daniel Bengtsdahl, Brand Manager på Nigab. Att få möta människor i ett sammanhang av glädje och stora liveupplevelser skapar positiva effekter för varumärket.

 Jägermeister finns till försäljning i de barer på arenorna där alkoholhaltiga drycker får förtäras under publika evenemang. Partnerskapet med Nigab är treårigt.

 – Vi välkomnar Nigab som partner till oss och ser fram emot att få utveckla samarbetet med dem framåt, säger Per Lindblad, ansvarig för partnerskapet på Stockholm Live.

För mer information:

Daniel Stålbo, Stockholm Live 073-377 59 52

Daniel Bengtsdahl, Nigab 070-894 88 88 

 

Om Stockholm Live

Stockholm Live driver Nordens mest besökta arenor i form av Ericsson Globe, Hovet, Annexet, Tele2 Arena och attraktionen SkyView i Stockholm, samt Friends Arena i Solna. Varje år besöker ca 3 miljoner människor Stockholm Lives arenor och de över 330 idrotts- och underhållningsevenemang som de gästas av. Stockholm Live är en del av ASM Global, ett världsledande företag inom drift och utveckling av kongresscenter och evenemangsarenor, med huvudkontor i Los Angeles, USA. För mer information se www.stockholmlive.com alternativt www.asmglobal.com.

 

 

Recent Releases

1 jun 2020 00.00.00

Stockholm Live medverkar i skrivelse till näringsministern om krisen inom svensk nöjesnäring

Svensk nöjesnäring är mycket hårt drabbad av förbudet mot allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med över 50 ...
28 maj 2020 08.00.00

Stockholm Live förbereder återöppnande av arenor med framtagande av nya riktlinjer för evenemang 

Efter nedstängning av världens evenemangsarenor startar nu Stockholm Live arbetet med att definiera och implementera nya ...
18 maj 2020 08.30.00

SM-finalen i innebandy fortsätter i Ericsson Globe

SM-finalen, som är årets höjdpunkt i innebandysverige, kommer att arrangeras i Ericsson Globe i Stockholm de kommande åren. Det ...