Andreas Sand utsedd till ny VD för Stockholm Live

ASM Global, den internationella koncern som Stockholm Live ingår i, meddelar idag att Andreas Sand har utsetts till ny VD för Stockholm Live. Andreas har lång erfarenhet av evenemangsbranschen och har varit vice VD på Stockholm Live sedan 2013.

 

  • Jag är glad och stolt över att ha fått förtroendet att leda Stockholm Live. Självfallet är det lite speciellt att ta över som VD under den rådande pandemin, men jag ser fram mot att tillsammans med mina kollegor fortsätta att jobba och förbereda för en ansvarsfull återgång till en ännu starkare verksamhet när vi öppnar upp igen. Det finns all anledning att ha stor framtidstro sett både till våra fantastiska arenor och det grymma team av medarbetare vi har i bolaget. När vi får välkomna publik till våra arenor igen så har jag stor tillförsikt till att intresset kommer att vara ännu större än tidigare, säger Andreas Sand, VD Stockholm Live.

 

Andreas inledde sin tid på Stockholm Live som Chief Financial Officer och vice VD och blev senare även Commercial Director. Han har tidigare bl.a. arbetat som VD på 24HR Communication, CFO & vice VD på NGB och Finance Director på HP.

 

Tidigare VD Marie Lindqvist går vidare inom ASM Global till en tjänst som Senior Vice President Operations för ASM Global i Europa, en roll som till viss del innebär ett fortsatt nära samarbete med ledningen på Stockholm Live.  

 

  • Jag är så glad att Andreas har tackat ja till att axla rollen som VD på Stockholm Live. Andreas har varit en nyckelperson i företagets positiva utveckling de senaste 7 åren med sin affärsmässighet, kreativitet och förmåga att bygga långsiktiga och starka relationer. Nu står vi inför nya utmaningar med anledning av pandemin, men också spännande möjligheter att utveckla vårt erbjudande, vårt sätt att arbeta och planeringen av återkomsten till live. Andreas är helt rätt person att leda det arbetet tillsammans med våra fantastiska medarbetare, säger Marie Lindqvist, SVP Operations ASM Global Europe.

 

Andreas tillträder som VD för Stockholm Live omgående.
 

För mer information kontakta:

Daniel Stålbo, Marknads- & Kommunikationschef Stockholm Live

Recent Releases

3 sep 2020 16.49.00

Andreas Sand utsedd till ny VD för Stockholm Live

ASM Global, den internationella koncern som Stockholm Live ingår i, meddelar idag att Andreas Sand har utsetts till ny VD för ...
28 aug 2020 11.21.00

Stockholm Live publicerar sitt remissvar om förändring av 50-personers regeln.

Pressmeddelande 2020-08-28 Stockholm Live publicerar sitt remissvar om förändring av 50-personers regeln. Stockholm Live ...
1 jun 2020 00.00.00

Stockholm Live medverkar i skrivelse till näringsministern om krisen inom svensk nöjesnäring

Svensk nöjesnäring är mycket hårt drabbad av förbudet mot allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med över 50 ...